marți, 31 august 2010

E din ce in ce mai rau

 S-a limpezit cumva cu plata CAS pentru drepturile de autor. Va ramane ca inainte... Tot e bine, desi e rau. Cu nitica organizare in finantele fiecaruia, putem trece si peste mizeria asta (printre alte mizerii ale regimului pedelist). Mergem mai departe... important e sa nu ne pierdem luciditatea si rabdarea, ca altfel chiar o sa avem o problema. Punct pentru azi.

luni, 30 august 2010

Marea brambureala

Astazi am avut un mic soc. O stire la radio mi-a atras atentia, se spunea astfel: Casa Nationala de Sanatate va percepe plata CAS retroactiv pentru ultimii 5 ani. Am ramas interzis... La asa ceva chiar ca nu ma asteptam! Am deschis repede PC si am gasit un articol intr-un ziar si acolo un nene chelios ne spunea ca exista o Lege din 2006 unde se stipuleaza ca se percepe CAS si pe drepturile de autor. Poate ca o fi normal sa se plateasca asa ceva, insa... unde a stat acea lege pana acum? La saramura? De ce nu s-a popularizat de atunci, puteam sa ne luam masuri din timp... In tot cazul, situatia e foarte confuza. Mi-am facut calculele cat as avea de cotizat retroactiv... E o mica avere. Dar sper ca asa ceva sa nu se poata face. Si asa se simte deja la legea care este in vigoare din iulie anul curent. ( timp pierdut cu declaratiile dar si banii ce trebuie sa-i depun). Om trai si om vedea.

duminică, 29 august 2010

vine toamna

De la 38 de grade ieri la 21 azi... Asa da schimbare de anotimp. Deocamdata n-am resimtit socul diferentei de temperatura, sper sa trec usor peste asta. In tot cazul, o sa ma iau cu hartiile mele si o sa treaca.